Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi - Ücretsiz BŞ & UWN Scriptleri

• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla
  • Sayfa:
  • 1
  • 2

BAŞLIK: Gördüğüm eksikler

Gördüğüm eksikler 20 Ağu 2010 08:50 #16

• Kemal Demir
Sevgili Burak Şimşek, Flash Oyun Portalı Scriptin çok başarılı bir çalışma, seni kutlarım.
Flash Oyun Portalı Scriptin de benim gördüğüm olmaz ise olmaz scripti çok daha iyi yerlere taşıycağına inandığım bir iki eksiği aktarmak istiyorum.
Öncelikle sisteme tam ekranda oyun oynama modu kesinlikle eklenmeli (yönetim paneline farklı tam ekran boyutları için bir kaç seçenek (400X600, 600X800 vs) koyulursa ki bu özellik hiçbir oyun scriptinde yok süper olur).
Reklam sistemi diğer ayarlar gibi yönetim panelinden kontrol edilmelidir. Yönetim panelinden ayarlı ve oyun yüklenene kadar ana oyun alanında reklam gösterimi sistemi konmalıdır. Yönetim panelinden ayarlı site görünümü (sağ ortada vs) seçeneği ve site arka plana resim ekle (oyun resimleri gibi (eğer arka plan resimleri otomatik olarak her gün değişirse script çok daha foksiyonel olur) seçenekleri konmalıdır. Eline gözüne sağlık.Kolay gelsin.

Cvp: Gördüğüm eksikler 20 Ağu 2010 16:45 #17

• Aydın Uluçınar
Gerçekten oyunlar büyük alanda oynansa çoksüper olur size aynen katılıyorum. Birde siteyi ekranın ortasına almak gerekir sol tarafta simetriyi bozuyor. Arka plana resim konsa inanılmaz güzel olur çünkü bu oyun scriptini her kullanan farklı resim yükleyeceğinden siteler birbirine benzemekten ve banellikten kurtulur.

Cvp: Gördüğüm eksikler 21 Ağu 2010 03:23 #18

• Burak ŞİMŞEK
  • Site Yöneticisi
Görüşleriniz ve ilginiz için teşekkürler Sn. Kemal Demir ve Sn. Aydın Uluçınar. Görüşleriniz bir sonraki sürümde yapılmak üzere değerlendirmeye alınacaktır.

Flash oyun portalının ortalama olarak görünmesini sağlayan kod değişikliğini buradan görüntüleyebilirsiniz.

Cvp: Gördüğüm eksikler 25 Ağu 2010 19:10 #22

• Ferit UYAN
Öncelikle Burak ŞİMŞEK arkadaşımıza bu güzel oyun sitesi için teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum. Arkadaşlar flash oyunların tam ekranda oynanması olumlu bir istek bu tür bir örneği Şakir Şensoy arkadaşımız yapmıştı. Aspindirden inceleyebilirsiniz isterseniz. Normal oyun ekranının altında tam ekranda oyna diye bir seçenek vardı hatırladığım kadarı ile. Linke tıklayınca yeni bir pencerede daha büyük bir alanda oyunlar oynanıyordu. Ancak tasarım ve kullanım kolaylığı açısından BŞ oyun sitesi gerçekten çok güzel. İyi bir reklam sistemi ve daha büyük oynama seçeneği ile süper olur kanısındayım bende... Hoşçakalın

Cvp: Gördüğüm eksikler 26 Ağu 2010 12:07 #23

• Burak ŞİMŞEK
  • Site Yöneticisi
Görüşlerin ve düşüncelerin için teşekkür ederim Ferit UYAN. İsteklere elimden geldiğince yanıt veriyorum. Bir sonraki sürümde istekleri yapılandırmaya çalışacağım.
  • Sayfa:
  • 1
  • 2
Sayfa oluşturulma süresi: 0.24 saniye

Beğen:
Takip Et: RSS