Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi - Ücretsiz BŞ & UWN Scriptleri

• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Mini Reklam Panosu Yardım Sayfası

Mini Reklam Panosu Yardım Sayfası 29 Tem 2011 20:25 #632

Veritabanı Yolu Nasıl Değiştirilir?

Mini reklam panosu scriptinin veritabanı yolu belirtilen dosyanın adı reklamayar.asp'dir. Bu dosyayı bir editör programı aracılığıyla açınız ve 14. satırda yer alan aşağıdaki kodu bulunuz:
strDBPath = Server.MapPath("db/reklam.mdb")

Bu kodu bulduktan sonra reklam yazan kısmını isteğinize göre değiştiriniz ve dosyayı kaydediniz. Bu yeni belirlemiş olduğunuz adı db klasöründe bulunan reklam.mdb dosyasının adını yeniden adlandırarak yazınız.

Örneğin; biz bu adı yenireklam olarak belirlemiş olalım. reklamayar.asp dosyasında kod şu şekilde olur:
strDBPath = Server.MapPath("db/yenireklam.mdb")

Daha sonra db klasörünü de açalım ve reklam.mdb dosyasının adını yeniden adlandırarak yenireklam.mdb olarak yapalım.

Sonuçta bu şekilde veritabanı yolunuzu değiştirmiş olursunuz.
Konu kilitlendi.

Cvp: Mini Reklam Panosu Yardım Sayfası 29 Tem 2011 20:26 #633

Siteler Nasıl Onaylanır, Nasıl Silinir?

Site onaylamak için;

Yönetim panelinize parola ile giriş yapınız. Açılacak olan sayfada sitelerin listesi bulunmaktadır. Onaylamak istediğiniz sitenin sağ tarafında onay simgesine tıklayınız ve onaylayınız.

Site silmek için;

Yönetim panelinize parola ile giriş yapınız. Açılacak olan sayfada sitelerin listesi bulunmaktadır. Silmek istediğiniz sitenin sağ tarafında silme simgesine tıklayınız ve onaylayınız.

Sitelerin bazılarında onay simgesinin görünmemesi;

Yönetim paneline giriş yaptığınızda sitelerin listesi karşınıza çıkar. Bu listenin sağ tarafında onaylamak için onay simgesiyle birlikte yeni simgesi ve silme simgesi görünür. Yeni eklenen sitelerde sadece onay simgesiyle birlikte yeni simgesi görünmektedir. Daha önceden onaylamış olduğunuz sitelerde onay simgesiyle birlikte yeni simgesi görünmez sadece silme simgesi görünür.
Konu kilitlendi.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.36 saniye

Beğen:
Takip Et: RSS